Danubius Thermal Hotel (1. emelet)

1007 Budapest, Margitsziget

06 1 450 3333

20 450 3333
30 450 3333

Egészségpénztárak

Egészségpénztáron keresztül való fizetésnek alapvetően 4 féle módja van. Az alábbi táblázatban felsoroltuk szerződéses partnereinket és a fizetési lehetőségeket. Neked a fizetési lehetőségek közül csak egyet kell választanod!

Készpénzes: a páciens készpénzben vagy bankkártyával fizet, erről az egészségpénztár címére kiállított számlát adunk ki a páciensnek, aki ezt az egészségpénztárnak benyújtva visszakapja a kezelés árát.

Fedezetigazolás: a páciens telefonon kéri az egészségpénztártól a zárolást. Az ezt igazoló dokumentumot legkésőbb a kezelés napján hozza el a páciens klinikánknak. A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Szolgáltatói zárolás: a kezelés napján, fizetéskor az ügyfélszolgálatunk egészségkártyával, telefonon vagy interneten keresztül zároltatja az összeget. Az egészségpénztári kártya egy bankkártyához hasonló eszköz, a tulajdonosa ennek segítségével tud fizetni. Ügyeljünk arra, hogy a kezelésen felül néhány ezer forint még legyen a számlán, kezelési költségre. A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg. Fontos, hogy a kezelés díjának megfelelő összeg már a páciens számláján legyen. Kérjük, hozd magaddal a tagságot igazoló okmányt! A számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Bónfüzet: az étkezési utalványokhoz hasonlóan, a kezelés árának megfelelő mennyiségű címletet kitépve fizet a páciens. Az utalványokat és számlát közvetlenül az egészségpénztárnak küldjük meg.

Szerződött egészségpénztárak

Az alábbi táblázatban megtalálhatod a Focus Medical Lézeres Látásjavító Központtal szerződésben álló összes egészségpénztárat, valamint az adott egészségpénztárra vonatkozó fizetési lehetőségeket is.

Egészségpénztár neve Fizetés módja
Készpénz Fedezet-igazolás Szolgáltatói zárolás Bónfüzet
ALLIANZ Hungária Egészségpénztár X X X
ARANYKOR Egészségpénztár
(Medicover)
X X X
BALZSAM Egészségpénztár X
DANUBIUS Gyógyüdülők Országos Egészségpénztára X X
DIMENZIÓ Önkéntes Kölcsönös Egészségpénztár X X
GENERALI Egészségpénztár
(Évgyűrűk)
X X
HONVÉD Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségbiztosító Pénztár X X X X
MEDICINA Egészségpénztár X X
MKB Egészségpénztár
(Talizmán, Kristály)
X X
NAVOSZ Egészségpénztár X X
OTP Egészségpénztár X X
PANNÓNIA Egészségpénztár (Questor) X X
PATIKA Egészségpénztár X X
PRÉMIUM Egészségpénztár(Axa, Wellnes, UNIQA, Winterthur, Credit Suisse) X X X X
PROVITA Első Magyar Kiegészítő Egészségpénztár X X X X
TEMPO Egészségpénztár X X X
ÚJ PILLÉR Egészségpénztár X
VASUTAS Önkéntes Kölcsönös Kiegészítő Egészségpénztár X X
VITALITÁS Egészségpénztár X
VITAMIN Egészségpénztár X X X X

Kérdésed van? Időpontot szeretnél?

Teszteld le, hogy alkalmas vagy-e vagy jelentkezz be vizsgálatra

A Focus Medical Magyarország legnagyobb múlttal és tapasztalattal rendelkező, a világon elérhető legkorszerűbb lézertechnikát alkalmazó látásjavító központja, az éles látás klinikája.
Várunk Budapest egyik legszebb pontján, a Margitszigeten, ahol a legigényesebb nemzetközi elvárásoknak is minden tekintetben megfelelő, korszerű, személyre szabott hullámfront mérésen alapuló VISUMAX és FEMTO típusú látáskorrekciós kezeléseket végzünk 25 éve.

Itt érsz el minket

  • 1007 Budapest, Margitsziget Danubius Thermal Hotel (1. emelet)
  • 06 1 450 3333
  • 06 20 450 3333
  • 06 30 450 3333
  • info@focusmed.hu
  • H-P: 8:00-16:30 Szo: 8:00-16:00

© 2018 Lézeres szemműtét. Minden jog fenntartva!

MÁJUS 7-TŐL ÚJRA SZERETETTEL VÁRJUK PÁCIENSEINKET!
 
Az Emberi Erőforrások Minisztériumának rendelete alapján 2020. május 7-től a megfelelő óvintézkedések betartása mellett újranyit MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB MÚLTTAL ÉS TAPASZTALATTAL RENDELKEZŐ LÉZERES LÁTÁSJAVÍTÓ KÖZPONTJA! 
    
Bővebben az eljárásrendről
+